Werkzaamheden Fluiterlaan en Kerklaan

vrijdag 30 augustus 2019 17:15

Capelle aan den IJssel – Van 2 september 2019 tot half februari 2020 richten we de Fluiterlaan, Kerklaan, het plein rondom het metrostation en het parkeerterrein bij Albert Heijn opnieuw in volgens het ontwerp van de centrumring.

Tijdens de werkzaamheden zijn afwisselend de Duikerlaan, Kerklaan en Fluiterlaan afgesloten:

  • Van 16 september tot 9 oktober is de kruising van de Duikerlaan met de Kerklaan afgesloten.
  • Van 21 oktober tot 15 november is de kruising van de Fluiterlaan met de Kerklaan afgesloten.

Tijdens het opnieuw inrichtingen van de buitenruimte voert de gemeente groot onderhoud uit. We vervangen onder andere de riolering. Daarnaast werken nutsbedrijven aan de kabels en leidingen.

Bereikbaarheid winkels

We werken in fases zodat woningen, parkeerterreinen en bedrijven altijd bereikbaar zijn. In de maand december werken we niet en worden de wegen opengesteld. Volg de borden voor de omleidingen via de Reigerlaan en Fluiterlaan.

 

0 reacties

Werkzaamheden Fluiterlaan en Kerklaan
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Van 2 september 2019 tot half februari 2020 richten we de Fluiterlaan, Kerklaan, het plein rondom het metrostation en het parkeerterrein bij Albert Heijn opnieuw in volgens het ontwerp van de centrumring.

Tijdens de werkzaamheden zijn afwisselend de Duikerlaan, Kerklaan en Fluiterlaan afgesloten:

  • Van 16 september tot 9 oktober is de kruising van de Duikerlaan met de Kerklaan afgesloten.
  • Van 21 oktober tot 15 november is de kruising van de Fluiterlaan met de Kerklaan afgesloten.

Tijdens het opnieuw inrichtingen van de buitenruimte voert de gemeente groot onderhoud uit. We vervangen onder andere de riolering. Daarnaast werken nutsbedrijven aan de kabels en leidingen.

Bereikbaarheid winkels

We werken in fases zodat woningen, parkeerterreinen en bedrijven altijd bereikbaar zijn. In de maand december werken we niet en worden de wegen opengesteld. Volg de borden voor de omleidingen via de Reigerlaan en Fluiterlaan.

 

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!