zaterdag, november 27, 2021
3 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Flinke crash na achtervolging Kleinpolderplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft vannacht een Volkswagen Golf achtervolgd vanaf de A16 in Rotterdam. De auto viel op vanwege de hoge snelheid waarop agenten hem een stopteken gaven. Dit werd genegeerd en de bestuurder ging er op hoge snelheid vandoor in de richting van de A20.

Bij het Kleinpolderplein nam de bestuurder de afrit en wilde spookrijdend teruggaan. Een politieauto welke net kwam aanrijden werd vol geraakt. Beide voertuigen raakten daardoor zwaarbeschadigd. De vier inzittenden sloegen op de vlucht maar konden allemaal worden aangehouden.

In de auto werd een fles met lachgas aangetroffen en een onbekend geldbedrag. De auto en de spullen zijn in beslag genomen en de inzittenden zitten vast.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -