donderdag, februari 25, 2021

Politie zoekt getuigen na steekincident in Rijswijk

Rijswijk – De politie is een onderzoek gestart naar een steekincident in een parkje bij de Schimmelweg/Julialaantje. Dit is gebeurd op vrijdagmiddag 30 augustus. Een 17-jarige man uit Elst (Gelderland) raakte hierbij gewond. Op dit moment is nog onduidelijk wat zich daar precies heeft afgespeeld en daarom is de politie op zoek naar getuigen.

Rond 16.30 uur kwam de melding binnen dat er een man een tak in zijn been zou hebben. In een parkje bij het Julialaantje troffen de hulpdiensten de man aan. Al gauw bleek dat de wond niet veroorzaakt was door een tak, maar dat het een steekwond betrof. Het slachtoffer is vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep
Het is tot nu toe nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld in het parkje op het Julialaantje. Daarom komt de politie graag in contact met getuigen die vrijdagmiddag 30 augustus iets gezien of gehoord hebben in en rondom het Julialaantje/Schimmelweg dat mogelijk te maken kan hebben met dit steekincident. Heeft u belangrijke informatie dat de politie kan helpen bij het onderzoek? Bel dan 0900-8844 of meld uw tip anoniem via 0800-7000.

Related Articles

Zwaargewonde bij brand in flat Baarnhoeve Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een persoon is donderdagmorgen op de Baarnhoeve in Vlaardingen zwaargewond geraakt nadat er...

Fietser zwaargewond na aanrijding met bestelbus Burgemeester Oudlaan Rotterdam

0
Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met bestelbus. Het ongeluk...

Brand in wasruimte zorgflat Sinclair Lewisplaats Rotterdam

0
Rotterdam - In een ouderenflat aan de Sinclair Lewisplaats heeft woensdagmiddag korte tijd brand gewoed...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg