Agent breekt arm tijdens aanhouding met verzet in Rotterdam

zondag 1 september 2019 11:58

Rotterdam – Zaterdagmiddag zijn drie agenten gewond geraakt tijdens een aanhouding van een verdachte die zich hevig verzette. Een agent brak zijn arm en twee van zijn collega’s raakten lichtgewond.

Het voorval vond rond 15.30 uur plaats op de Kruiskade in het centrum van Rotterdam. De agenten wilden een man aanhouden die werd verdacht van oplichting. De man zette het op een rennen, maar legde het af. Hij kon worden ingehaald en worden gearresteerd, maar dit verliep niet zonder verzet.

Drie agenten raakten bij het voorval gewond en zijn hiervoor behandeld. De politie is een onderzoek gestart.

Rouwstoet
Vrijdagmiddag raakte er ook al een agent gewond toen enkele deelnemers van een trouwstoet werden staande gehouden. Die gebeurde nadat de stoet voor ernstige overlast zorgde door toeteren, asociaal en gevaarlijk rijgedrag. Iemand van de trouwstoet was daar niet van gediend en sloeg een van de agenten knock-out. Ook hier is de politie een onderzoek gestart.

 

0 reacties

Agent breekt arm tijdens aanhouding met verzet in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagmiddag zijn drie agenten gewond geraakt tijdens een aanhouding van een verdachte die zich hevig verzette. Een agent brak zijn arm en twee van zijn collega’s raakten lichtgewond.

Het voorval vond rond 15.30 uur plaats op de Kruiskade in het centrum van Rotterdam. De agenten wilden een man aanhouden die werd verdacht van oplichting. De man zette het op een rennen, maar legde het af. Hij kon worden ingehaald en worden gearresteerd, maar dit verliep niet zonder verzet.

Drie agenten raakten bij het voorval gewond en zijn hiervoor behandeld. De politie is een onderzoek gestart.

Rouwstoet
Vrijdagmiddag raakte er ook al een agent gewond toen enkele deelnemers van een trouwstoet werden staande gehouden. Die gebeurde nadat de stoet voor ernstige overlast zorgde door toeteren, asociaal en gevaarlijk rijgedrag. Iemand van de trouwstoet was daar niet van gediend en sloeg een van de agenten knock-out. Ook hier is de politie een onderzoek gestart.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!