woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Geslaagde 112-dag in Pijnacker

- advertentie -

Pijnacker – Vandaag stelden de brandweer en politie hun kazerne en bureau aan de Nootdorpseweg beschikbaar voor de jaarlijkse open dag van de hulpdiensten in Pijnacker.

Het evenement was zeer uitgebreid. Naast de reguliere hulpdiensten (politie, brandweer, ambulance) waren er ook andere diensten, zoals de RET, Handhaving, Staatsbosbeheer, Vreugdenhil (berging) en onderdelen van het leger. Daarnaast waren er diverse oldtimers van diverse hulpverleningsinstanties te bewonderen.

Er waren diverse activiteiten en demonstraties voor jong en oud. Zo kon je klimmen bij de landmacht, demonstreerde de brandweer een keukenbrand en liet de politie zien hoe je een vuurwapengevaarlijke verdachte arresteert. Na enige vertraging zorgde de traumahelikopter voor een spectaculaire afsluiting van de dag.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -