Vermiste Dordtenaar Dirk dood aangetroffen

zondag 1 september 2019 18:39

Dordrecht – Het lichaam van de vermiste Dordtenaar Dirk Dalebout is gisteren gevonden in een groenstrook langs de Hugo de Grootlaan. De man was al ongeveer een maand vermist.

De politie stelde na het aantreffen vast dat het om de vermiste Dirk ging. Ook burgemeester Wouter Kolff betuigt medeleven aan de familie: “Ik leef zeer mee met de echtgenote en dochter van Dordtenaar Dirk Dalebout. Vorige week was ik nog bij hen en ze kwamen zeer moedig op me over. Enerzijds is er nu duidelijkheid, anderzijds wacht hen nu toch weer een zware tijd bij de verwerking van hun verlies.”

 

0 reacties

Vermiste Dordtenaar Dirk dood aangetroffen
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Het lichaam van de vermiste Dordtenaar Dirk Dalebout is gisteren gevonden in een groenstrook langs de Hugo de Grootlaan. De man was al ongeveer een maand vermist.

De politie stelde na het aantreffen vast dat het om de vermiste Dirk ging. Ook burgemeester Wouter Kolff betuigt medeleven aan de familie: “Ik leef zeer mee met de echtgenote en dochter van Dordtenaar Dirk Dalebout. Vorige week was ik nog bij hen en ze kwamen zeer moedig op me over. Enerzijds is er nu duidelijkheid, anderzijds wacht hen nu toch weer een zware tijd bij de verwerking van hun verlies.”

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!