donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Fietser aangereden op Burgemeester van Dijklaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een fietser is vanmorgen lichtgewond geraakt toen hij op de rotonde aan de Burgemeester van Dijklaan van zijn fiets werd gereden door een automobilist. De jongeman raakte daarbij lichtgewond.

Een ambulanceverpleegkundige kwam met een zogenoemde Rapid Responder ter plaatse. De jongeman kon na een korte inspectie zelf opstaan. Het is niet bekend of hij naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. De politie heeft de verklaringen opgenomen waarna de automobilist zijn weg weer kon vervolgen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -