zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Rotterdammer van bed gelicht na invoer grote partij drugs

- advertentie -

Rotterdam – In het onderzoek naar de invoer van een grote partij verdovende middelen begin juni heeft de politie maandagmorgen een 27-jarige Rotterdammer in zijn woning aangehouden.

De politie kwam de man op het spoor via contacten die hij heeft in de Rotterdamse haven. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de invoer, via de Rotterdamse haven, van een grote hoeveelheid verdovende middelen begin juni.

Mogelijk is het dezelfde partij waar de sinds 14 juni vermiste Mohamed Anaya een rol in heeft gespeeld. Het onderzoek naar de zaak loopt. In de woning van de 27-jarige man heeft de politie een aanzienlijk geldbedrag gevonden. De aangehouden man zit nog vast.

Vermissing Mohamed Anaya

Mohamed Anaya (Bron foto: Politie)

Sinds vrijdagmiddag 14 juni ontbreekt ieder spoor van de 26-jarige Mohamed Anaya, uit Rotterdam IJsselmonde. De familie van Mohamed maakt zich ernstige zorgen.

Het politieteam is nog steeds bezig met het onderzoek naar de vermissing van Mohamed. Het Openbaar Ministerie in Rotterdam heeft een beloning uitgeloofd van € 10.000,- voor de gouden tip.

Heeft u tips? Of andere waardevolle informatie?
Bel dan met 0900-8844 of met de gratis opsporingstiplijn op 0800-6070, of als u liever anoniem wilt blijven, met 0800-7000. U kunt ook rechtstreeks mailen met het team: tgo.rotterdam.team2@politie.nl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -