Vier appartementen in Rozenburg beschoten; Politie zoekt getuigen

maandag 2 september 2019 13:46

Rozenburg – Schietgeluiden bezorgden bewoners aan de Langeplaat zondagnacht de schrik van hun leven. Op vier appartementen werden schoten gelost. Meerdere hulzen zijn gevonden op de Tienmorgenseweg. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Het was van zondag- op maandagnacht toen er rond 00.30 uur meerdere mensen schoten hadden gehoord. In vier woningen waren kogelinslagen te zien in de ramen. Bij een van de appartementen ging er een kogel rakelings langs het hoofd van de bewoner en liet een gat achter in de stoel waarin hij zat. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Getuigenoproep
De politie is vannacht meteen een onderzoek gestart en heeft al veel mensen gesproken. De politie hoopt dat meer getuigen zich melden. Er is nog niemand aangehouden.

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie die van pas kan komen bij het onderzoek? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Vier appartementen in Rozenburg beschoten; Politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Rozenburg – Schietgeluiden bezorgden bewoners aan de Langeplaat zondagnacht de schrik van hun leven. Op vier appartementen werden schoten gelost. Meerdere hulzen zijn gevonden op de Tienmorgenseweg. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Het was van zondag- op maandagnacht toen er rond 00.30 uur meerdere mensen schoten hadden gehoord. In vier woningen waren kogelinslagen te zien in de ramen. Bij een van de appartementen ging er een kogel rakelings langs het hoofd van de bewoner en liet een gat achter in de stoel waarin hij zat. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Getuigenoproep
De politie is vannacht meteen een onderzoek gestart en heeft al veel mensen gesproken. De politie hoopt dat meer getuigen zich melden. Er is nog niemand aangehouden.

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie die van pas kan komen bij het onderzoek? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!