zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Jonge vrouw aangerand in Alphen aan den Rijn; Politie zoekt getuigen

- advertentie -

Alphen aan den Rijn -Maandagavond 2 september is een jonge vrouw tussen 21.30 en 21.45 uur aangerand door twee jongens. De politie is op zoek naar getuigen.

Het voorval speelde zich af op de Sportlaan tussen voetbalvereniging Alphia en de bowlingbaan. De vrouw haalde iets uit de achterbak toen ze werd vastgepakt door twee jongens en werd betast. Een voorbijganger schoot de vrouw te hulp, waarna de twee belagers ervandoor gingen.

Getuigenoproep
De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. De politie is met name op zoek naar de voorbijganger die de vrouw te hulp schoot. Bent u degene die de jonge vrouw hielp of weet u meer wat de politie naar de daders zou kunnen leiden? Neem dan contact op met de afdeling Zeden van de eenheid Den Haag via 0900-8844. Anoniem melden kan ook door te bellen met 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -