Politie op zoek naar doorrijder zware aanrijding IJsseldijk Capelle aan den IJssel

dinsdag 3 september 2019 14:56

Capelle aan den Ijssel – De politie is op zoek naar getuigen van een zware aanrijding op de IJsseldijk afgelopen zaterdagmorgen. Omstreeks 00.30 uur raakte een 36-jarige Krimpenaar ernstig gewond toen hij op de dijk van zijn fiets werd gereden door een automobilist in vermoedelijk een lichtgrijze Renault.

De verdachte kwam vanuit Capelle aan den IJssel en reed met een forse snelheid op een weg waar slechts 50km.u is toegestaan. Hij schepte de fietser frontaal welke met meerdere botbreuken naar het ziekenhuis is gebracht. Hij zal langdurig moeten herstellen.

De auto moet beschadigd zijn geraakt door de aanrijding. Vermoedelijk aan de linker voorkant- en zijkant. De politie sprak al met een getuige, maar hopen dat er meer mensen zijn die iets is opgevallen of die weten waar de beschadigde auto, mogelijk dus een lichtgrijze Renault, nu staat. Alle informatie is welkom. U kunt bellen met 0900-8844, anoniem via 0800-700.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie op zoek naar doorrijder zware aanrijding IJsseldijk Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den Ijssel – De politie is op zoek naar getuigen van een zware aanrijding op de IJsseldijk afgelopen zaterdagmorgen. Omstreeks 00.30 uur raakte een 36-jarige Krimpenaar ernstig gewond toen hij op de dijk van zijn fiets werd gereden door een automobilist in vermoedelijk een lichtgrijze Renault.

De verdachte kwam vanuit Capelle aan den IJssel en reed met een forse snelheid op een weg waar slechts 50km.u is toegestaan. Hij schepte de fietser frontaal welke met meerdere botbreuken naar het ziekenhuis is gebracht. Hij zal langdurig moeten herstellen.

De auto moet beschadigd zijn geraakt door de aanrijding. Vermoedelijk aan de linker voorkant- en zijkant. De politie sprak al met een getuige, maar hopen dat er meer mensen zijn die iets is opgevallen of die weten waar de beschadigde auto, mogelijk dus een lichtgrijze Renault, nu staat. Alle informatie is welkom. U kunt bellen met 0900-8844, anoniem via 0800-700.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!