zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Politie op zoek naar doorrijder zware aanrijding IJsseldijk Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den Ijssel – De politie is op zoek naar getuigen van een zware aanrijding op de IJsseldijk afgelopen zaterdagmorgen. Omstreeks 00.30 uur raakte een 36-jarige Krimpenaar ernstig gewond toen hij op de dijk van zijn fiets werd gereden door een automobilist in vermoedelijk een lichtgrijze Renault.

De verdachte kwam vanuit Capelle aan den IJssel en reed met een forse snelheid op een weg waar slechts 50km.u is toegestaan. Hij schepte de fietser frontaal welke met meerdere botbreuken naar het ziekenhuis is gebracht. Hij zal langdurig moeten herstellen.

De auto moet beschadigd zijn geraakt door de aanrijding. Vermoedelijk aan de linker voorkant- en zijkant. De politie sprak al met een getuige, maar hopen dat er meer mensen zijn die iets is opgevallen of die weten waar de beschadigde auto, mogelijk dus een lichtgrijze Renault, nu staat. Alle informatie is welkom. U kunt bellen met 0900-8844, anoniem via 0800-700.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -