Politie zoekt getuigen bekrassingen auto’s Rotterdam Kralingen-West
via

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van bekrassingen op geparkeerde auto’s aan de Sophiakade, Fuikstraat, Ommoordsestraat, Catharinastraat en de Goudse Rijweg. In de afgelopen maanden kwamen er wel meer dan 20 meldingen binnen van gedupeerde eigenaars. Één eigenaar was zelf meerdere malen het slachtoffer.

De politie hoopt dat mensen iets hebben gezien van de vernielingen. Een kras op een auto loopt al snel in de honderden euro’s om te laten repareren. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie die van belang is voor het onderzoek? Bel dan met 0900-8844, of als u liever anoniem blijft met MMA op 0800-7000.

 

 

Politie zoekt getuigen bekrassingen auto’s Rotterdam Kralingen-West
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van bekrassingen op geparkeerde auto’s aan de Sophiakade, Fuikstraat, Ommoordsestraat, Catharinastraat en de Goudse Rijweg. In de afgelopen maanden kwamen er wel meer dan 20 meldingen binnen van gedupeerde eigenaars. Één eigenaar was zelf meerdere malen het slachtoffer.

De politie hoopt dat mensen iets hebben gezien van de vernielingen. Een kras op een auto loopt al snel in de honderden euro’s om te laten repareren. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie die van belang is voor het onderzoek? Bel dan met 0900-8844, of als u liever anoniem blijft met MMA op 0800-7000.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!