zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Politie zoekt getuigen bekrassingen auto’s Rotterdam Kralingen-West

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van bekrassingen op geparkeerde auto’s aan de Sophiakade, Fuikstraat, Ommoordsestraat, Catharinastraat en de Goudse Rijweg. In de afgelopen maanden kwamen er wel meer dan 20 meldingen binnen van gedupeerde eigenaars. Één eigenaar was zelf meerdere malen het slachtoffer.

De politie hoopt dat mensen iets hebben gezien van de vernielingen. Een kras op een auto loopt al snel in de honderden euro’s om te laten repareren. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie die van belang is voor het onderzoek? Bel dan met 0900-8844, of als u liever anoniem blijft met MMA op 0800-7000.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -