zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Capelse inbreker binnen een dag weer vast voor inbraak

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een Capelse woninginbreker heeft maarliefst 13 uur van zijn vrijheid mogen genieten. Op de dag van vrijlating kon hij zich niet beheersen en brak in, in een woning in de Rotterdamse wijk Het Lage Land. Een alerte omstander zag het gebeuren en belde de politie.

Ter plaatse gekomen agenten omsingelden de woning en verzochten de verdachten naar buiten te komen. In totaal werden er drie personen, allen geen onbekenden van de politie aangehouden. In de woning werd een flinke troep aangetroffen. De bewoners zijn geïnformeerd.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -