Dordtse vrouw maakt valse 112-melding, politiemacht voor de deur

woensdag 4 september 2019 11:40

De politie heeft dinsdagavond een vrouw aangehouden voor een valse 112-melding. De vrouw een 49-jarige Dordtenaar had het alarmnummer gebeld en gezegd dat er in een huis een ernstig misdrijf had plaatsgevonden. Agenten spoeden zich direct naar de woning waar uiteindelijk niets aan de hand bleek te zijn.

De bewoner van het huis schrok zich kapot toen er een grote politiemacht inclusief hond voor de deur stonden. De bewoonster verklaarde zelf niet gebeld te hebben maar de agenten kregen argwaan. Zij belden het nummer terug waarna de telefoon van de vrouw afging. De vrouw is aangehouden voor het doen van een valse 112-melding.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dordtse vrouw maakt valse 112-melding, politiemacht voor de deur
Schrijver:

 

 

De politie heeft dinsdagavond een vrouw aangehouden voor een valse 112-melding. De vrouw een 49-jarige Dordtenaar had het alarmnummer gebeld en gezegd dat er in een huis een ernstig misdrijf had plaatsgevonden. Agenten spoeden zich direct naar de woning waar uiteindelijk niets aan de hand bleek te zijn.

De bewoner van het huis schrok zich kapot toen er een grote politiemacht inclusief hond voor de deur stonden. De bewoonster verklaarde zelf niet gebeld te hebben maar de agenten kregen argwaan. Zij belden het nummer terug waarna de telefoon van de vrouw afging. De vrouw is aangehouden voor het doen van een valse 112-melding.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!