donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Dordtse vrouw maakt valse 112-melding, politiemacht voor de deur

- advertentie -

De politie heeft dinsdagavond een vrouw aangehouden voor een valse 112-melding. De vrouw een 49-jarige Dordtenaar had het alarmnummer gebeld en gezegd dat er in een huis een ernstig misdrijf had plaatsgevonden. Agenten spoeden zich direct naar de woning waar uiteindelijk niets aan de hand bleek te zijn.

De bewoner van het huis schrok zich kapot toen er een grote politiemacht inclusief hond voor de deur stonden. De bewoonster verklaarde zelf niet gebeld te hebben maar de agenten kregen argwaan. Zij belden het nummer terug waarna de telefoon van de vrouw afging. De vrouw is aangehouden voor het doen van een valse 112-melding.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -