Politie geeft nieuwe beelden vrij verdachte schietpartij Transvaalstraat Rotterdam

woensdag 4 september 2019 11:51

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond via het Programma Opsporing Verzocht nieuwe beelden vrijgegeven van de schutter in de Transvaalstraat in Rotterdam. De man kwam op een scooter aangereden en beschoot in de nacht van maandag op dinsdag 20 augustus 2019 een woning.

Bij de schietpartij raakte er niemand gewond, maar de schrik bij de bewoners en in de wijk zit er goed in. Op de nieuwe beelden is te zien dat de verdachte wegrijd en op de Beukendaal hard onderuit gaat. Hij staat op en rijdt weer weg. De scooter moet zware schade hebben opgelopen. De politie hoopt op meer tips.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie geeft nieuwe beelden vrij verdachte schietpartij Transvaalstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond via het Programma Opsporing Verzocht nieuwe beelden vrijgegeven van de schutter in de Transvaalstraat in Rotterdam. De man kwam op een scooter aangereden en beschoot in de nacht van maandag op dinsdag 20 augustus 2019 een woning.

Bij de schietpartij raakte er niemand gewond, maar de schrik bij de bewoners en in de wijk zit er goed in. Op de nieuwe beelden is te zien dat de verdachte wegrijd en op de Beukendaal hard onderuit gaat. Hij staat op en rijdt weer weg. De scooter moet zware schade hebben opgelopen. De politie hoopt op meer tips.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!