zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Verdachte ongeluk IJsseldijk Capelle aan den IJssel meld zich bij politie

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een 23-jarige man uit Capelle aan den IJssel heeft zich gemeld als verdachte voor het veroorzaken van een ernstig ongeval waarbij het slachtoffer achterliet op de plek van het ongeval. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 39-jarige Krimpenaar op de IJsseldijk van zijn fiets gereden en raakte zwaargewond.

Het slachtoffer werd met meerdere botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. Hij zal langdurig moeten revalideren. De politie kreeg van getuigen te horen dat een grijze auto was doorgereden met schade. Na een oproep via de media meldde de man zich dinsdagavond op het bureau. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -