Man in kritieke toestand na arrestatie in Leidschendam; Rijksrecherche start onderzoek
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Leidschendam – De Rijksrecherche is op aanwijzing van het OM een onderzoek gestart naar de aanhouding van een 22-jarige man. De man ligt nu in kritieke toestand in een ziekenhuis. De Rijksrecherche zal onderzoeken of de aanhouding volgens de regels is verlopen.

De aanhouding vond plaats in de vroege ochtend van maandag 2 september. De man bevond zich in verwarde toestand in een Leidschendamse woning. De familie van de man besloot hierop de politie in te schakelen.

De agenten besloten over te gaan tot aanhouding. Toen de man gearresteerd werd, verzette hij zich hevig. Op het bureau werd geconstateerd dat de man in zorgelijke toestand verkeerde. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft hem naar het ziekenhuis vervoerd.

Het OM heeft op 3 september de Rijksrecherche gevraagd een onderzoek te starten. Op dit moment kan het OM verder geen mededelingen doen over het lopende Rijksrecherche-onderzoek.

 

Man in kritieke toestand na arrestatie in Leidschendam; Rijksrecherche start onderzoek
Schrijver:

 

 

Leidschendam – De Rijksrecherche is op aanwijzing van het OM een onderzoek gestart naar de aanhouding van een 22-jarige man. De man ligt nu in kritieke toestand in een ziekenhuis. De Rijksrecherche zal onderzoeken of de aanhouding volgens de regels is verlopen.

De aanhouding vond plaats in de vroege ochtend van maandag 2 september. De man bevond zich in verwarde toestand in een Leidschendamse woning. De familie van de man besloot hierop de politie in te schakelen.

De agenten besloten over te gaan tot aanhouding. Toen de man gearresteerd werd, verzette hij zich hevig. Op het bureau werd geconstateerd dat de man in zorgelijke toestand verkeerde. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft hem naar het ziekenhuis vervoerd.

Het OM heeft op 3 september de Rijksrecherche gevraagd een onderzoek te starten. Op dit moment kan het OM verder geen mededelingen doen over het lopende Rijksrecherche-onderzoek.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...