Politie vindt 800 wietplanten in verborgen ruimte bedrijfspand Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Tijdens een verbouwing in een bedrijfspand aan de Van Eversdijckstraat kwam een verborgen wietkwekerij aan het licht. Dit resulteerde uiteindelijk tot de vondst van ruim 800 planten in een verborgen ruimte.

Agenten die poolshoogte kwamen nemen op de vermoedelijke hennepkwekerij, zagen door een kleine opening in de kruipruimte plantjes, lampen en plantenpotten. Deze konden onmogelijk via de kruipruimte daar zijn gekomen, dus gingen de agenten op verder onderzoek uit.

- Advertisement -

Achter een metalen kast in een bedrijfspand werd een toegang gevonden die onder de grond leidde. Hier werd een gegraven tunnel van zo’n twintig meter gevonden die onder andere panden liep en uitkwam bij twee ruimtes met 800 wietplanten, 60 lampen en een levensgevaarlijk bord vol met transformators.

De politie heeft onderstaande video vrijgegeven, waar goed is te zien hoe de toegang tot de ruimte is afgeschermd en hoe goed verstopt de kwekerij is.

Onderzoek
De kwekerij is ontmanteld en de planten zijn vernietigd. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Heeft u tips die van belang kunnen zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...