WhatsAppen met de gemeente Capelle

donderdag 5 september 2019 15:40

Capelle aan den IJssel – Vanaf maandag 2 september 2019 kunt u met de gemeente Capelle aan den IJssel WhatsAppen via nummer +316-15 30 32 18. Sla dit nummer op in uw telefoon. Heeft u een algemene vraag of een melding dan kunt u die snel en makkelijk naar de gemeente doorsturen. Bellen naar dit nummer is niet mogelijk. Gebruik hiervoor altijd 14010.

Bereikbaarheid via WhatsApp

De gemeente Capelle aan den IJssel zijn op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur bereikbaar via WhatsApp. Buiten deze tijden kunt u de gemeente uiteraard een bericht sturen. U krijgt dan de eerstvolgende werkdag antwoord op uw vraag of melding.

Veilig gebruik van WhatsApp

Digitale communicatiemiddelen zoals WhatsApp zijn geen eigendom van de gemeente. En wij hebben ook geen invloed op de beveiliging van de app. Daarom vraagt de gemeente nooit op WhatsApp om persoonlijke gegevens zoals uw woonadres of burgerservicenummer met ons te delen.

 

0 reacties

WhatsAppen met de gemeente Capelle
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Vanaf maandag 2 september 2019 kunt u met de gemeente Capelle aan den IJssel WhatsAppen via nummer +316-15 30 32 18. Sla dit nummer op in uw telefoon. Heeft u een algemene vraag of een melding dan kunt u die snel en makkelijk naar de gemeente doorsturen. Bellen naar dit nummer is niet mogelijk. Gebruik hiervoor altijd 14010.

Bereikbaarheid via WhatsApp

De gemeente Capelle aan den IJssel zijn op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur bereikbaar via WhatsApp. Buiten deze tijden kunt u de gemeente uiteraard een bericht sturen. U krijgt dan de eerstvolgende werkdag antwoord op uw vraag of melding.

Veilig gebruik van WhatsApp

Digitale communicatiemiddelen zoals WhatsApp zijn geen eigendom van de gemeente. En wij hebben ook geen invloed op de beveiliging van de app. Daarom vraagt de gemeente nooit op WhatsApp om persoonlijke gegevens zoals uw woonadres of burgerservicenummer met ons te delen.

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!