zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

WhatsAppen met de gemeente Capelle

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Vanaf maandag 2 september 2019 kunt u met de gemeente Capelle aan den IJssel WhatsAppen via nummer +316-15 30 32 18. Sla dit nummer op in uw telefoon. Heeft u een algemene vraag of een melding dan kunt u die snel en makkelijk naar de gemeente doorsturen. Bellen naar dit nummer is niet mogelijk. Gebruik hiervoor altijd 14010.

Bereikbaarheid via WhatsApp

De gemeente Capelle aan den IJssel zijn op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur bereikbaar via WhatsApp. Buiten deze tijden kunt u de gemeente uiteraard een bericht sturen. U krijgt dan de eerstvolgende werkdag antwoord op uw vraag of melding.

Veilig gebruik van WhatsApp

Digitale communicatiemiddelen zoals WhatsApp zijn geen eigendom van de gemeente. En wij hebben ook geen invloed op de beveiliging van de app. Daarom vraagt de gemeente nooit op WhatsApp om persoonlijke gegevens zoals uw woonadres of burgerservicenummer met ons te delen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -