Aanrijding met politiewagen tijdens spoedrit Den Haag
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Den Haag – Een politievoertuig heeft vanmiddag een aanrijding gehad met een personenauto tijdens een spoedrit.

Het ongeval gebeurde rond 15.10 uur op de kruising Wilhelmina van Pruisenweg en Schenkkade. De politiewagen zou met sirene en zwaailichten onderweg zijn naar een melding. Deze kwam vanaf de Wilhelmina van Pruisenweg en wilde direct linksaf het fietspad op parallel aan de Schenkkade.

De bestuurder van de personenauto zag geen knipperlicht, waardoor hij niet verwachtte dat het politievoertuig plots zijn weghelft op ging om het fietspad op te rijden. Hierdoor kwam het tot een botsing.

Een jongetje dat in de personenauto zat, had last van zijn arm. Hij is opgehaald door zijn moeder en zij zijn met eigen vervoer naar de eerste hulp gegaan voor controle. Voor de rest was er enkel sprake van materiële schade.

 

Aanrijding met politiewagen tijdens spoedrit Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een politievoertuig heeft vanmiddag een aanrijding gehad met een personenauto tijdens een spoedrit.

Het ongeval gebeurde rond 15.10 uur op de kruising Wilhelmina van Pruisenweg en Schenkkade. De politiewagen zou met sirene en zwaailichten onderweg zijn naar een melding. Deze kwam vanaf de Wilhelmina van Pruisenweg en wilde direct linksaf het fietspad op parallel aan de Schenkkade.

De bestuurder van de personenauto zag geen knipperlicht, waardoor hij niet verwachtte dat het politievoertuig plots zijn weghelft op ging om het fietspad op te rijden. Hierdoor kwam het tot een botsing.

Een jongetje dat in de personenauto zat, had last van zijn arm. Hij is opgehaald door zijn moeder en zij zijn met eigen vervoer naar de eerste hulp gegaan voor controle. Voor de rest was er enkel sprake van materiële schade.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...