zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Aanrijding met politiewagen tijdens spoedrit Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Een politievoertuig heeft vanmiddag een aanrijding gehad met een personenauto tijdens een spoedrit.

Het ongeval gebeurde rond 15.10 uur op de kruising Wilhelmina van Pruisenweg en Schenkkade. De politiewagen zou met sirene en zwaailichten onderweg zijn naar een melding. Deze kwam vanaf de Wilhelmina van Pruisenweg en wilde direct linksaf het fietspad op parallel aan de Schenkkade.

De bestuurder van de personenauto zag geen knipperlicht, waardoor hij niet verwachtte dat het politievoertuig plots zijn weghelft op ging om het fietspad op te rijden. Hierdoor kwam het tot een botsing.

Een jongetje dat in de personenauto zat, had last van zijn arm. Hij is opgehaald door zijn moeder en zij zijn met eigen vervoer naar de eerste hulp gegaan voor controle. Voor de rest was er enkel sprake van materiële schade.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -