Drie aanhoudingen na gewapende straatroof Rijswijk
via

 

 

Rijswijk – De politie heeft na uitgebreid onderzoek drie mannen kunnen aanhouden voor een gewapende straatroof op dinsdag 13 augustus op de Prinses Irenelaan in Rijswijk.

Twee mannen moesten 13 augustus hun geld en telefoons afstaan toen zij onder schot werden gehouden met een vuurwapen. Een van de slachtoffers kreeg ook nog eens een klap met het vuurwapen. De twee verdachten gingen er hierna vandoor in een auto die klaarstond op een parkeerterrein.

De verdachte werden maandag 26 augustus aangehouden. Gisteren zijn de verdachten vrijgelaten. Ze blijven wel verdachten. Twee (vermoedelijk minderjarige) verdachten moeten dinsdag 10 september verschijnen voor de jeugdraadkamer.

 

Drie aanhoudingen na gewapende straatroof Rijswijk
Schrijver:

 

 

Rijswijk – De politie heeft na uitgebreid onderzoek drie mannen kunnen aanhouden voor een gewapende straatroof op dinsdag 13 augustus op de Prinses Irenelaan in Rijswijk.

Twee mannen moesten 13 augustus hun geld en telefoons afstaan toen zij onder schot werden gehouden met een vuurwapen. Een van de slachtoffers kreeg ook nog eens een klap met het vuurwapen. De twee verdachten gingen er hierna vandoor in een auto die klaarstond op een parkeerterrein.

De verdachte werden maandag 26 augustus aangehouden. Gisteren zijn de verdachten vrijgelaten. Ze blijven wel verdachten. Twee (vermoedelijk minderjarige) verdachten moeten dinsdag 10 september verschijnen voor de jeugdraadkamer.

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...