20-jarige Rotterdammer opgepakt na fataal steekincident Metrostation Rotterdam

maandag 9 september 2019 23:28

Rotterdam – Maandagavond 9 september heeft de politie een verdachte aangehouden die wordt verdacht van de fatale steekpartij in Metrostation Capelsebrug. Bij de steekpartij kwam een 20-jarige man uit Lekkerkerk om het leven.


Lees ook: Man overleden na steekincident bij Metrostation Capelsebrug Rotterdam


Het incident gebeurde in alle drukte vanochtend rond 10:00 uur. Toegesnelde hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar overleed even later aan diens verwondingen. Door het vroege tijdstip waren er veel mensen op het station. De politie heeft meerdere getuigen gehoord. Zij krijgen slachtofferhulp aangeboden als zij hier behoefte aan hebben.

De dader is na het voorval gevlucht. De hele dag heeft de politie onderzoek gedaan. Deze avond heeft de politie een 20-jarige Rotterdammer kunnen aanhouden die wordt verdacht van de fatale steekpartij.

Zwartrijden
Volgens getuigen was er onenigheid tussen de slachtoffer en de dader voor het incident. Volgens bronnen zou het slachtoffer achter de dader zijn aangelopen door de toegangspoortjes om zo zwart te kunnen rijden. Toen de dader hier wat van zei, ontstond er onenigheid tussen beiden. De politie onderzoekt nog wat er exact gebeurde en of dit aanleiding was tot het steekincident.

Getuigenoproep
Ondanks dat de politie een verdachte heeft aangehouden, is het onderzoek niet klaar. Getuigen en informatie blijven zeer welkom. Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar heeft u wel belangrijke informatie? Bel dan met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft met 0800-7000.

 

0 reacties

20-jarige Rotterdammer opgepakt na fataal steekincident Metrostation Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagavond 9 september heeft de politie een verdachte aangehouden die wordt verdacht van de fatale steekpartij in Metrostation Capelsebrug. Bij de steekpartij kwam een 20-jarige man uit Lekkerkerk om het leven.


Lees ook: Man overleden na steekincident bij Metrostation Capelsebrug Rotterdam


Het incident gebeurde in alle drukte vanochtend rond 10:00 uur. Toegesnelde hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar overleed even later aan diens verwondingen. Door het vroege tijdstip waren er veel mensen op het station. De politie heeft meerdere getuigen gehoord. Zij krijgen slachtofferhulp aangeboden als zij hier behoefte aan hebben.

De dader is na het voorval gevlucht. De hele dag heeft de politie onderzoek gedaan. Deze avond heeft de politie een 20-jarige Rotterdammer kunnen aanhouden die wordt verdacht van de fatale steekpartij.

Zwartrijden
Volgens getuigen was er onenigheid tussen de slachtoffer en de dader voor het incident. Volgens bronnen zou het slachtoffer achter de dader zijn aangelopen door de toegangspoortjes om zo zwart te kunnen rijden. Toen de dader hier wat van zei, ontstond er onenigheid tussen beiden. De politie onderzoekt nog wat er exact gebeurde en of dit aanleiding was tot het steekincident.

Getuigenoproep
Ondanks dat de politie een verdachte heeft aangehouden, is het onderzoek niet klaar. Getuigen en informatie blijven zeer welkom. Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar heeft u wel belangrijke informatie? Bel dan met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft met 0800-7000.

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!