Achtervolging door Capelle eindigt met nat pak in Rotterdam Prinsenland

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht twee verdachten aangehouden na een achtervolging. Agenten pikten de auto op de A20 bij tankstation De Vink op en wilden deze controleren omdat eerder al gezocht werd naar het voertuig. Het voertuig ging er even verderop toen zij de agenten zagen met hoge snelheid vandoor richting Gouda.

Op de A20 draaiden ze bij Nieuwerkerk aan den IJssel om vervolgens bij Capelle aan den IJssel over de Capelseweg op hoge snelheid richting de Abram van Rijckevorselweg te rijden. Aldaar gingen zij via het Capelseplein naar de wijk Prinsenland. Op de George de Vosstraat raakten zij de macht over het stuur kwijt en het voertuig kwam in de sloot tot stilstand.

- Advertisement -

Agenten hebben de auto doorzocht maar er bleek niemand meer in het voertuig te zitten. Met behulp van een politiehelikopter konden de verdachten aangehouden op het balkon van een flatwoning.

De bestuurder van de auto krijgt een flink aantal bekeuringen van onder andere de diverse flitspalen op de Capelseweg en het zeer gevaarlijke rijgedrag ten laste gelegd. Ook zijn auo is afgeschreven. Justitie bekijkt wat ze verder nog voor appeltje gaan schillen met de bestuurder.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...