Achtervolging door Capelle eindigt met nat pak in Rotterdam Prinsenland

maandag 9 september 2019 09:31

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht twee verdachten aangehouden na een achtervolging. Agenten pikten de auto op de A20 bij tankstation De Vink op en wilden deze controleren omdat eerder al gezocht werd naar het voertuig. Het voertuig ging er even verderop toen zij de agenten zagen met hoge snelheid vandoor richting Gouda.

Op de A20 draaiden ze bij Nieuwerkerk aan den IJssel om vervolgens bij Capelle aan den IJssel over de Capelseweg op hoge snelheid richting de Abram van Rijckevorselweg te rijden. Aldaar gingen zij via het Capelseplein naar de wijk Prinsenland. Op de George de Vosstraat raakten zij de macht over het stuur kwijt en het voertuig kwam in de sloot tot stilstand.

Agenten hebben de auto doorzocht maar er bleek niemand meer in het voertuig te zitten. Met behulp van een politiehelikopter konden de verdachten aangehouden op het balkon van een flatwoning.

De bestuurder van de auto krijgt een flink aantal bekeuringen van onder andere de diverse flitspalen op de Capelseweg en het zeer gevaarlijke rijgedrag ten laste gelegd. Ook zijn auo is afgeschreven. Justitie bekijkt wat ze verder nog voor appeltje gaan schillen met de bestuurder.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Achtervolging door Capelle eindigt met nat pak in Rotterdam Prinsenland
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht twee verdachten aangehouden na een achtervolging. Agenten pikten de auto op de A20 bij tankstation De Vink op en wilden deze controleren omdat eerder al gezocht werd naar het voertuig. Het voertuig ging er even verderop toen zij de agenten zagen met hoge snelheid vandoor richting Gouda.

Op de A20 draaiden ze bij Nieuwerkerk aan den IJssel om vervolgens bij Capelle aan den IJssel over de Capelseweg op hoge snelheid richting de Abram van Rijckevorselweg te rijden. Aldaar gingen zij via het Capelseplein naar de wijk Prinsenland. Op de George de Vosstraat raakten zij de macht over het stuur kwijt en het voertuig kwam in de sloot tot stilstand.

Agenten hebben de auto doorzocht maar er bleek niemand meer in het voertuig te zitten. Met behulp van een politiehelikopter konden de verdachten aangehouden op het balkon van een flatwoning.

De bestuurder van de auto krijgt een flink aantal bekeuringen van onder andere de diverse flitspalen op de Capelseweg en het zeer gevaarlijke rijgedrag ten laste gelegd. Ook zijn auo is afgeschreven. Justitie bekijkt wat ze verder nog voor appeltje gaan schillen met de bestuurder.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!