Drie jongens slachtoffer van gewelddadige straatroof
via

 

 

Den Haag -Zondagavond 8 september zijn drie jongens het slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. Een van de slachtoffers liep een steekwond op en moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis.

De drie jongens zaten op een bankje aan de Erasmusweg toen zij rond 22.00 uur vanuit de bosjes achter hen werden belaagd door twee onbekende mannen. Op een gewelddadige manier werd het drietal beroofd van hun telefoons. De mannen sloegen de jongens en één van hen werd neergestoken met een mes.

De daders renden na het incident weg voor een flat langs de Erasmusweg en renden in de richting van de Ambachtsgaarde. Beide verdachten waren rond de 18 jaar oud, licht getint, donker gekleed en hadden een breed postuur. Eén van hen droeg een groene jas en de ander een grijze. Beide mannen droegen een witte bandana.

Getuigenoproep
De districtsrecherche Den Haag-Zuid zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord van de beroving. Of mogelijk getuigen die de twee verdachten zagen lopen in de omgeving van de Erasmusweg. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

 

Drie jongens slachtoffer van gewelddadige straatroof
Schrijver:

 

 

Den Haag -Zondagavond 8 september zijn drie jongens het slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. Een van de slachtoffers liep een steekwond op en moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis.

De drie jongens zaten op een bankje aan de Erasmusweg toen zij rond 22.00 uur vanuit de bosjes achter hen werden belaagd door twee onbekende mannen. Op een gewelddadige manier werd het drietal beroofd van hun telefoons. De mannen sloegen de jongens en één van hen werd neergestoken met een mes.

De daders renden na het incident weg voor een flat langs de Erasmusweg en renden in de richting van de Ambachtsgaarde. Beide verdachten waren rond de 18 jaar oud, licht getint, donker gekleed en hadden een breed postuur. Eén van hen droeg een groene jas en de ander een grijze. Beide mannen droegen een witte bandana.

Getuigenoproep
De districtsrecherche Den Haag-Zuid zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord van de beroving. Of mogelijk getuigen die de twee verdachten zagen lopen in de omgeving van de Erasmusweg. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...