Drone onderschept door politie tijdens Wereldhavendagen
via

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Molendijk in Waarder. Bij het ongeval zijn twee personenauto’s op elkaar gebotst. Een bestuurder is hierbij gewond geraakt, en in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd....

Rotterdam – De politie heeft zondag 8 september bij de Wereldhavendagen in Rotterdam met succes dronedetectie-apparatuur ingezet. Een drone is in beslag genomen en tegen de vlieger is proces-verbaal opgemaakt.

Omstreeks 14.15 uur zag de politie met de detectieapparatuur een drone opstijgen bij Charloise Hoofd. Agenten troffen daar even later de dronevlieger aan. De 39-jarige vlieger uit Amsterdam heeft meerdere boetes ontvangen voor het vliegen in verboden gebied (no-fly zonde) en het niet in het zicht hebben van de drone tijdens de vlucht.

Het geheugenkaartje van de drone is in beslag genomen. De luchtvaartpolitie van de Landelijke Eenheid handelt de zaak verder af.

Test dronedetectiesystemen
De Landelijke Eenheid test momenteel met verschillende dronedetectiesystemen. Na de testperiode wordt gekeken welk systeem het meest geschikt is voor de werkzaamheden  van de politie.

 

Drone onderschept door politie tijdens Wereldhavendagen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zondag 8 september bij de Wereldhavendagen in Rotterdam met succes dronedetectie-apparatuur ingezet. Een drone is in beslag genomen en tegen de vlieger is proces-verbaal opgemaakt.

Omstreeks 14.15 uur zag de politie met de detectieapparatuur een drone opstijgen bij Charloise Hoofd. Agenten troffen daar even later de dronevlieger aan. De 39-jarige vlieger uit Amsterdam heeft meerdere boetes ontvangen voor het vliegen in verboden gebied (no-fly zonde) en het niet in het zicht hebben van de drone tijdens de vlucht.

Het geheugenkaartje van de drone is in beslag genomen. De luchtvaartpolitie van de Landelijke Eenheid handelt de zaak verder af.

Test dronedetectiesystemen
De Landelijke Eenheid test momenteel met verschillende dronedetectiesystemen. Na de testperiode wordt gekeken welk systeem het meest geschikt is voor de werkzaamheden  van de politie.

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Molendijk in Waarder. Bij het ongeval zijn twee personenauto’s op elkaar gebotst. Een bestuurder is hierbij gewond geraakt, en in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd....