Jongen (18) beroofd in Haagse parkeergarage; Politie zoekt getuigen
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Den Haag -Zondagavond 8 september is een 18-jarige jongen onder bedreiging van een steekwapen beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

De beroving vond plaats in een parkeergarage aan de Amsterdamse Veerkade op zondagavond rond 18.30 uur. Het slachtoffer werd beroofd door twee mannen die kwamen aanlopen vanuit het Rabijn Maarsenplein. Het slachtoffer moest een aantal persoonlijke eigendommen afstaan.

Signalement verdachten
De eerste verdachte zou ongeveer 1.75-1.80 meter lang zijn met een normaal postuur. Hij heeft kort blond haar en een stoppelbaard. Hij droeg een zwart bomber-jack van het merk Moose Knuckle. Hij had zwarte Philipp Plein-schoenen met een witte zool en een grijze spijkerbroek met een logo op de rechter kontzak.

De tweede jongen had een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij had zwart kort opgeschoren haar. Hij droeg een zwart Gucci-petje, een zwarte trainingsbroek van het merk Lacoste, een zwarte jas van het merk North Face en zwarte Nike-schoenen.

Na de beroving verdwenen de verdachten in onbekende richting.

Getuigenoproep
De politie zoekt getuigen van deze beroving. Heeft u rond 18.30 uur iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Jongen (18) beroofd in Haagse parkeergarage; Politie zoekt getuigen
via

 

 

Den Haag -Zondagavond 8 september is een 18-jarige jongen onder bedreiging van een steekwapen beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

De beroving vond plaats in een parkeergarage aan de Amsterdamse Veerkade op zondagavond rond 18.30 uur. Het slachtoffer werd beroofd door twee mannen die kwamen aanlopen vanuit het Rabijn Maarsenplein. Het slachtoffer moest een aantal persoonlijke eigendommen afstaan.

Signalement verdachten
De eerste verdachte zou ongeveer 1.75-1.80 meter lang zijn met een normaal postuur. Hij heeft kort blond haar en een stoppelbaard. Hij droeg een zwart bomber-jack van het merk Moose Knuckle. Hij had zwarte Philipp Plein-schoenen met een witte zool en een grijze spijkerbroek met een logo op de rechter kontzak.

De tweede jongen had een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij had zwart kort opgeschoren haar. Hij droeg een zwart Gucci-petje, een zwarte trainingsbroek van het merk Lacoste, een zwarte jas van het merk North Face en zwarte Nike-schoenen.

Na de beroving verdwenen de verdachten in onbekende richting.

Getuigenoproep
De politie zoekt getuigen van deze beroving. Heeft u rond 18.30 uur iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...