27-jarige vrouw aan verwondingen overleden na schietpartij Dordrecht

dinsdag 10 september 2019 11:25

Dordrecht – De 27-jarige vrouw die gisteravond zwaargewond raakte bij de schietpartij aan het Heimerstein, is aan haar verwondingen overleden. Hiermee zijn er in totaal vier personen komen te overlijden.

Gisteravond was er een schietincident in een Dordtse woning. Hierbij kwamen een 35-jarige man en twee kinderen van 8 en 12 jaar oud om het leven. De moeder werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd, maar is nu toch aan haar verwondingen overleden.

De politie geeft aan sterke aanwijzingen te hebben dat het gaat om een gezinsdrama. Onderzoek zal dit moeten bevestigen. De man was een agent van de eenheid Rotterdam. Het stel zou al langere tijd in een scheiding liggen.

 

0 reacties

27-jarige vrouw aan verwondingen overleden na schietpartij Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De 27-jarige vrouw die gisteravond zwaargewond raakte bij de schietpartij aan het Heimerstein, is aan haar verwondingen overleden. Hiermee zijn er in totaal vier personen komen te overlijden.

Gisteravond was er een schietincident in een Dordtse woning. Hierbij kwamen een 35-jarige man en twee kinderen van 8 en 12 jaar oud om het leven. De moeder werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd, maar is nu toch aan haar verwondingen overleden.

De politie geeft aan sterke aanwijzingen te hebben dat het gaat om een gezinsdrama. Onderzoek zal dit moeten bevestigen. De man was een agent van de eenheid Rotterdam. Het stel zou al langere tijd in een scheiding liggen.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!