Getuigen gezocht van ramkraak op juwelier Den Haag

dinsdag 10 september 2019 17:19

Den Haag – De recherche van het politiedistrict Den Haag-Zuid doet onderzoek naar een ramkraak bij juwelier Zümrüt aan de Dierenselaan vannacht.

Omstreeks 03.30 uur ging het inbraakalarm af bij de winkel. Kort daarna werd gemeld dat het een ramkraak betrof waarbij een auto tegen de pui van de juwelier was gereden. Binnen werden vernielingen gepleegd aan de glazen vitrines en zijn sieraden weggenomen.

Volgens getuigen zijn na de kraak twee verdachten weggereden op motorscooters in de richting van de Harderwijkstraat. De bestuurders droegen zwarte kleding. Een van hen droeg geen helm. De auto waarmee de ramkraak werd gepleegd, blijkt van diefstal afkomstig te zijn.

Getuigenoproep
Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporenonderzoek en de auto is in beslag genomen voor nader onderzoek. De recherche verzoekt getuigen zich te melden bij politie Zuiderpark via 0900 – 8844.

 

0 reacties

Getuigen gezocht van ramkraak op juwelier Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – De recherche van het politiedistrict Den Haag-Zuid doet onderzoek naar een ramkraak bij juwelier Zümrüt aan de Dierenselaan vannacht.

Omstreeks 03.30 uur ging het inbraakalarm af bij de winkel. Kort daarna werd gemeld dat het een ramkraak betrof waarbij een auto tegen de pui van de juwelier was gereden. Binnen werden vernielingen gepleegd aan de glazen vitrines en zijn sieraden weggenomen.

Volgens getuigen zijn na de kraak twee verdachten weggereden op motorscooters in de richting van de Harderwijkstraat. De bestuurders droegen zwarte kleding. Een van hen droeg geen helm. De auto waarmee de ramkraak werd gepleegd, blijkt van diefstal afkomstig te zijn.

Getuigenoproep
Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporenonderzoek en de auto is in beslag genomen voor nader onderzoek. De recherche verzoekt getuigen zich te melden bij politie Zuiderpark via 0900 – 8844.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!