Gratis fietsgraveeractie bij het gemeentehuis Capelle aan den IJssel

woensdag 11 september 2019 13:03

Capelle aan den IJssel – Handhaving en Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland organiseren donderdag 12 september 2019 tussen 12.00 uur en 16.00 uur een gratis fietsgraveeractie naast het gemeentehuis.

Fietsendiefstal minder aantrekkelijk

In Capelle vindt helaas met regelmaat fietsendiefstal plaats. Om de diefstal minder aantrekkelijk te maken kunt u uw fiets gratis laten graveren. Wel moet u hiervoor een geldig legitimatiebewijs laten zien.

Registratie landelijke database

Door een fiets te graveren en te registeren komt het nummer van de fiets in een landelijke database. Wanneer een gestolen fiets wordt teruggevonden kan de politie de fiets sneller terugbrengen naar de eigenaar.

Laat uw fiets gratis graveren bij het gemeentehuis!De actie maakt deel uit van een campagne tegen fietsdiefstal waarin…

Gepostet von Handhaving Capelle aan den IJssel am Dienstag, 3. September 2019

 

 

0 reacties

Gratis fietsgraveeractie bij het gemeentehuis Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Handhaving en Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland organiseren donderdag 12 september 2019 tussen 12.00 uur en 16.00 uur een gratis fietsgraveeractie naast het gemeentehuis.

Fietsendiefstal minder aantrekkelijk

In Capelle vindt helaas met regelmaat fietsendiefstal plaats. Om de diefstal minder aantrekkelijk te maken kunt u uw fiets gratis laten graveren. Wel moet u hiervoor een geldig legitimatiebewijs laten zien.

Registratie landelijke database

Door een fiets te graveren en te registeren komt het nummer van de fiets in een landelijke database. Wanneer een gestolen fiets wordt teruggevonden kan de politie de fiets sneller terugbrengen naar de eigenaar.

Laat uw fiets gratis graveren bij het gemeentehuis!De actie maakt deel uit van een campagne tegen fietsdiefstal waarin…

Gepostet von Handhaving Capelle aan den IJssel am Dienstag, 3. September 2019

 

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagavond 5 juli rond 18.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Bongerd in Capelle aan den IJssel. Een persoon raakte door het incident gewond in het gezicht. Agenten waren snel ter plaatse en ambulancepersoneel heeft het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!