Pakketbezorger gewond na crash met bestelbus Lekdijk West Bergambacht

woensdag 11 september 2019 13:16

Bergambacht – Woensdagmiddag 11 september rond heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Lekdijk West in Bergambacht. De bestuurder van een bestelbus raakte de macht over het stuur kwijt en reed van de dijk af. Zijn bus vol met pakketten ging meerdere keren over de kop.

Diverse hulpdiensten rukte uit. Hij bleek niet bekneld te zitten maar raakte wel gewond. De pakketbezorger is naar het ziekenhuis gebracht. Een andere koerier heeft de pakketen opgehaald. De bus is afgeschreven.

Foto’s : Politie Krimpenerwaard & Roos Autoberging

 

0 reacties

Pakketbezorger gewond na crash met bestelbus Lekdijk West Bergambacht
Schrijver:

 

 

Bergambacht – Woensdagmiddag 11 september rond heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Lekdijk West in Bergambacht. De bestuurder van een bestelbus raakte de macht over het stuur kwijt en reed van de dijk af. Zijn bus vol met pakketten ging meerdere keren over de kop.

Diverse hulpdiensten rukte uit. Hij bleek niet bekneld te zitten maar raakte wel gewond. De pakketbezorger is naar het ziekenhuis gebracht. Een andere koerier heeft de pakketen opgehaald. De bus is afgeschreven.

Foto’s : Politie Krimpenerwaard & Roos Autoberging

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!