zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Pakketbezorger gewond na crash met bestelbus Lekdijk West Bergambacht

- advertentie -

Bergambacht – Woensdagmiddag 11 september rond heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Lekdijk West in Bergambacht. De bestuurder van een bestelbus raakte de macht over het stuur kwijt en reed van de dijk af. Zijn bus vol met pakketten ging meerdere keren over de kop.

Diverse hulpdiensten rukte uit. Hij bleek niet bekneld te zitten maar raakte wel gewond. De pakketbezorger is naar het ziekenhuis gebracht. Een andere koerier heeft de pakketen opgehaald. De bus is afgeschreven.

Foto’s : Politie Krimpenerwaard & Roos Autoberging

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -