woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Taxichauffeur mishandeld en beroofd in Spijkenisse; Politie zoekt getuigen

- advertentie -

Spijkenisse – Een taxichauffeur is dinsdagavond 10 september, rond 23.45 uur op de Baarsveen in Spijkenisse door twee mannen mishandeld en beroofd van geld. De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.

De chauffeur werd dinsdagavond gebeld door een anoniem nummer en verzocht naar de Snoekenveen in Spijkenisse te gaan. Daar eenmaal aangekomen bleek dit een valse melding.

Later die avond werd de taxichauffeur weer anoniem gebeld, deze keer met het verzoek naar de Baarsveen in Spijkenisse te gaan. Daar stonden twee mannen hem op te wachten. De twee sloegen de chauffeur in zijn gezicht en gingen ervandoor met zijn portemonnee.

Signalement
De eerste verdachte heeft een donkere huidskleur, is 20-30 jaar, 1.70–1.80 meter lang en heeft een tenger postuur. Hij droeg een zwart vest met capuchon en een donkere broek. Hij sprak met een Surinaams accent.

De tweede verdachte heeft een donkere huidskleur, is tussen de 20-30 jaar, 1.70-1.80 meter lang en heeft een normaal postuur.

Getuigenoproep
Heeft u tips of een camerasysteem in deze of in één van de omliggende straten en is de verdachte hierop te zien, dan wil de politie deze beelden graag ontvangen voor het onderzoek. U kunt uw tips en beelden achterlaten via het tipformulier of u kunt bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -