Politie Capelle aan den IJssel op zoek naar zoekgeraakte GoPro

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie is naarstig op zoek naar een GoPro actiecamera van een agent die deze is verloren tijdens zijn dienst. De politieagent is deze donderdag 12 september kwijtgeraakt in Capelle aan den IJssel.

Vermoedelijk is de camera losgeraakt tijdens een incident met een verzettende arrestant. Hierbij moest fysiek geweld worden toegepast. Door het tumult van dat incident, werd pas later opgemerkt dat de camera weg was. Na uitgebreid zoeken, ook met diensthonden, is de camera niet meer aangetroffen.

- Advertisement -

Diverse agenten gebruiken dergelijke actiecamera’s om beelden te maken tijdens hun werkdiensten. Na toestemming van betrokken, het Openbaar Ministerie en een selectieproces, worden beelden gebruikt om video’s te maken over het politiewerk.

Op de geheugenkaart staan beelden van verschillende inzetten van de afgelopen dagen. De politie vraagt, in het belang van de privacy van de betrokkenen, om bij aantreffen van de camera contact op te nemen met 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verkeersregelaar aangereden in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Maandagochtend 17 juni is een verkeersregelaar gewond geraakt tijdens zijn werk op de...

Kleine brand in woning Schermerhoek Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - In een woning aan de Schermerhoek heeft maandagavond korte tijd brand gewoed. De...

Dronken automobilist probeert te ontsnappen via Algerabrug na ongeluk

Capelle aan den IJssel - De politie heeft afgelopen nacht een dronken automobilist opgepakt op de Algerabrug in...

Inbraak in kledingwinkel Bermweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - In een kledingwinkel aan de Bermweg in Capelle aan den IJssel is afgelopen...