donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Politie Capelle aan den IJssel op zoek naar zoekgeraakte GoPro

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie is naarstig op zoek naar een GoPro actiecamera van een agent die deze is verloren tijdens zijn dienst. De politieagent is deze donderdag 12 september kwijtgeraakt in Capelle aan den IJssel.

Vermoedelijk is de camera losgeraakt tijdens een incident met een verzettende arrestant. Hierbij moest fysiek geweld worden toegepast. Door het tumult van dat incident, werd pas later opgemerkt dat de camera weg was. Na uitgebreid zoeken, ook met diensthonden, is de camera niet meer aangetroffen.

Diverse agenten gebruiken dergelijke actiecamera’s om beelden te maken tijdens hun werkdiensten. Na toestemming van betrokken, het Openbaar Ministerie en een selectieproces, worden beelden gebruikt om video’s te maken over het politiewerk.

Op de geheugenkaart staan beelden van verschillende inzetten van de afgelopen dagen. De politie vraagt, in het belang van de privacy van de betrokkenen, om bij aantreffen van de camera contact op te nemen met 0900-8844.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -