Plezierjacht zinkt in haventje Buiten de Veerpoort Schoonhoven

vrijdag 13 september 2019 22:28

Schoonhoven – Vrijdagavond 13 september is in één van de haventjes in Schoonhoven een plezierjacht gezonken. Het bootje licht tot halverwege onder water. De politie en Rijkswaterstaat gingen ter plaatse maar konden niet veel doen.

Omdat niet precies duidelijk is van wie het bootje is moet eerst de eigenaar achterhaald worden. Het is niet bekend of deze inmiddels al gevonden is. Een speciaal bedrijf zal het bootje weer naar de oppervlakte moeten brengen. De schade is groot.

Foto’s : Politie Krimpenerwaard

 

0 reacties

Plezierjacht zinkt in haventje Buiten de Veerpoort Schoonhoven
Schrijver:

 

 

Schoonhoven – Vrijdagavond 13 september is in één van de haventjes in Schoonhoven een plezierjacht gezonken. Het bootje licht tot halverwege onder water. De politie en Rijkswaterstaat gingen ter plaatse maar konden niet veel doen.

Omdat niet precies duidelijk is van wie het bootje is moet eerst de eigenaar achterhaald worden. Het is niet bekend of deze inmiddels al gevonden is. Een speciaal bedrijf zal het bootje weer naar de oppervlakte moeten brengen. De schade is groot.

Foto’s : Politie Krimpenerwaard

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!