donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Politie ontmanteld hennepkwekerij Emelissedijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Vrijdagmorgen 13 september heeft de politie aan de Emelissedijk in Rotterdam een hennepkwekerij ontmanteld. De kwekerij werd ontdekt na diverse meldingen en zorgvuldig onderzoek. Omdat kwekerijen brandgevaarlijk zijn werd deze direct ontmanteld.

Hennepkwekerijen zijn zeer gevaarlijk en gaan gepaard met veel overlast. Jaarlijks ontstaan er meerdere brand als gevolg van sluiting in de slecht aangesloten elektronica met overbelasting als gevolg. Heeft u het vermoeden van een hennepkwekerij meld deze dan bij de politie.

Foto’s : Politie Rotterdam : Wijkagent Arco

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -