Bewoner opgesloten in kelder bij woningoverval Zwijndrecht; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Zwijndrecht – In de nacht van donderdag op vrijdag drongen drie mannen een woning binnen aan de Langeweg. De bewoner werd opgesloten in de kelder en de gemaskerde mannen doorzochten het huis. De politie roept getuigen op zich te melden.

De bewoner was boven rond 02.20 uur en hoorde zijn hond blaffen. Vermoedelijk kwamen de mannen binnen via de achterdeur van de woning en liepen naar boven. De bewoner werd vervolgens belaagd door de indringers en opgesloten in de kelder. De mannen doorzochten het huis en zijn er weer vandoor gegaan.

- Advertisement -

Het slachtoffer kon zichzelf gelukkig bevrijden en de politie alarmeren. Hij raakte niet gewond. De politie is een onderzoek gestart naar de daders, en roept getuigen op zich te melden.

Signalement
Van de twee mannen die een bivakmuts droegen, was er eentje nogal klein en de ander gezet. De kleine man droeg ook een sjaal. De derde man droeg een pet en een masker voor zijn gezicht.

Heeft u die nacht iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u misschien camera’s hangen waar de verdachten op zouden kunnen staan? Bel dan met de politie via 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal....

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...