Maandenlang strakke verkeerscontrole A15 Rotterdam

zaterdag 14 september 2019 23:53

Rotterdam – Iedereen heeft het wel eens gemerkt op de A15 tussen Ridderkerk en Spijkenisse. Auto’s die als Max Verstappen voorbij razen of de mobiele eenheid die continu met het mobieltje op schoot of in de hand afgeleid deelnemen aan het verkeer. Op dit stuk weg zijn regelmatig ongelukken met lange files tot gevolg.

De politie gaat van september tot december op de A15 streng controleren op het gebruik van mobiele telefoons, snelheidsoverschrijdingen en het onder invloed verkeren van alcohol en drugs achter het stuur.

Het aantal ongelukken ligt op dit stuk ongeveer 25% hoger dan op andere snelwegen. Veel ongelukken zijn gerelateerd aan de snelheid en de afleiding in het verkeer, waaronder het gebruik van de telefoon. De politie zal hier dan ook extra streng op gaan controleren.

Een groot aantal politie-eenheden – zowel opvallend als onopvallend – zal dagelijks de weg. Daarnaast zullen ze ook gebruik maken van lasercontroles. Wordt je gepakt, dan is er een zero-tolerance beleid. Pleeg je meerdere verkeersovertredingen, dan zul je voor alle overtredingen de consequenties ervaren.

De politie hoopt met het strenge beleid, het aantal ongelukken terug te dringen. Hiermee hopen ze ook dat het aantal files sterk zal verminderen.

Foto : Politie Rotterdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Maandenlang strakke verkeerscontrole A15 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Iedereen heeft het wel eens gemerkt op de A15 tussen Ridderkerk en Spijkenisse. Auto’s die als Max Verstappen voorbij razen of de mobiele eenheid die continu met het mobieltje op schoot of in de hand afgeleid deelnemen aan het verkeer. Op dit stuk weg zijn regelmatig ongelukken met lange files tot gevolg.

De politie gaat van september tot december op de A15 streng controleren op het gebruik van mobiele telefoons, snelheidsoverschrijdingen en het onder invloed verkeren van alcohol en drugs achter het stuur.

Het aantal ongelukken ligt op dit stuk ongeveer 25% hoger dan op andere snelwegen. Veel ongelukken zijn gerelateerd aan de snelheid en de afleiding in het verkeer, waaronder het gebruik van de telefoon. De politie zal hier dan ook extra streng op gaan controleren.

Een groot aantal politie-eenheden – zowel opvallend als onopvallend – zal dagelijks de weg. Daarnaast zullen ze ook gebruik maken van lasercontroles. Wordt je gepakt, dan is er een zero-tolerance beleid. Pleeg je meerdere verkeersovertredingen, dan zul je voor alle overtredingen de consequenties ervaren.

De politie hoopt met het strenge beleid, het aantal ongelukken terug te dringen. Hiermee hopen ze ook dat het aantal files sterk zal verminderen.

Foto : Politie Rotterdam

 

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!