zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Man aangehouden voor middelvinger en brengen van Hitlergroet naar handhavers Zuidplas

- advertentie -

Zuidplas – Een man is zaterdagmiddag aangehouden voor het beledigen van een ambtenaar in functie. De man stak richting de handhavers zijn middelvinger op. Dit werd nog afgedaan als laat lekker gaan geen aandacht aan schenken maar de man ging herhaaldelijk door.

Na drie keer een middelvinger plus het brengen van de Hitlergroet was de maat vol en werd hij aangehouden. De man werd door de politie naar het bureau gebracht en heeft een tijdje vastgezeten. Hij zal later op de blaren moeten gaan zitten voor het beledigen van een handhaver.

Foto : Handhaving Zuidplas

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -