zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Milieudienst vindt 3000kg lachgas in bedrijfspand Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Bij de  bedrijf is afgelopen week 3000kg lachgas aangetroffen, op zich niet helemaal bijzonder maar wel als er geen vergunning aanwezig is. De DCMR ging onderzoek doen na een tip van de politie. Bij de controle bleken de tanks illegaal aanwezig te zijn.

Indien er een vergunning is mag je als bedrijf onder strikte voorwaarden  2500kg lachgas opgeslagen hebben. Daar voldeed dit bedrijf niet aan, de eigenaar van het bedrijfspand heeft de tanks afgevoerd. Of er een boete is uitgeschreven is niet bekend.

Met 3000kg lachgas kunnen 375.000 balonnetjes worden gevuld.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -