Raceauto rijdt publiek in bij autocross

zondag 15 september 2019 18:00

Leende – In het Brabantse Leende zijn meerdere gewonden gevallen, nadat een ‘raceauto’ in het publiek zou zijn gereden bij een autocross-evenement. Meer informatie volgt, naarmate er meer bekend wordt.

Het incident gebeurde rond 17.15 uur op de Maarhezerweg. Het gaat om Autocross Leende, georganiseerd door De Kempen Cross. Het incident gebeurde tijdens de prijsuitreiking. De cross zou om 18.00 uur zijn afgelopen.

Vier personen zijn gewond geraakt en liggen in het ziekenhuis. Aanleiding zou een ruzie zijn over tien euro inschrijfgeld dat niet terugbetaald werd na een geannuleerde race.

Na het incident werden de bestuurder en een vrouw belaagd door het publiek. De politie moest ingrijpen om het tweetal te kunnen beschermen. Zowel de bestuurder als vrouw zijn aangehouden als verdachten en worden gehoord.

 

0 reacties

Raceauto rijdt publiek in bij autocross
Schrijver:

 

 

Leende – In het Brabantse Leende zijn meerdere gewonden gevallen, nadat een ‘raceauto’ in het publiek zou zijn gereden bij een autocross-evenement. Meer informatie volgt, naarmate er meer bekend wordt.

Het incident gebeurde rond 17.15 uur op de Maarhezerweg. Het gaat om Autocross Leende, georganiseerd door De Kempen Cross. Het incident gebeurde tijdens de prijsuitreiking. De cross zou om 18.00 uur zijn afgelopen.

Vier personen zijn gewond geraakt en liggen in het ziekenhuis. Aanleiding zou een ruzie zijn over tien euro inschrijfgeld dat niet terugbetaald werd na een geannuleerde race.

Na het incident werden de bestuurder en een vrouw belaagd door het publiek. De politie moest ingrijpen om het tweetal te kunnen beschermen. Zowel de bestuurder als vrouw zijn aangehouden als verdachten en worden gehoord.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!