13-jarige jongen mishandeld bij straatroof Rijswijk

maandag 16 september 2019 16:01

Rijswijk – Vrijdagavond 13 september is een 13-jarige jongen het slachtoffer geworden van een straatroof op de Van Vredenburchweg. Hierbij raakte de jongen gewond.

De politie kreeg rond 20.15 een melding van een straatroof op de Van Vredenburchweg ter hoogte van Park Overvoorde. Vier jongens op twee lichtblauwe scooters beroofden de Haagse jongen van enkele persoonlijke eigendommen.

Tijdens de beroving werd de jongen meerdere keren geslagen en is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. Na de straatroof zijn de daders vertrokken richting de Prinses Beatrixlaan.

Signalement
Van één van de vier verdachten kon het slachtoffer een duidelijk signalement geven. De overige drie mannen heeft hij niet goed waar kunnen nemen.

Van één van de verdachten wist de jongen op te merken dat hij een licht getinte huidskleur had. Vermoedelijk was hij 18-21 jaar oud. Hij had blond haar, droeg een grijs trainingspak van het merk Nike en droeg een capuchon over zijn hoofd.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord wat de politie kan helpen in de zoektocht naar de verdachten? Of heeft u andere informatie die bruikbaar kan zijn? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

13-jarige jongen mishandeld bij straatroof Rijswijk
Schrijver:

 

 

Rijswijk – Vrijdagavond 13 september is een 13-jarige jongen het slachtoffer geworden van een straatroof op de Van Vredenburchweg. Hierbij raakte de jongen gewond.

De politie kreeg rond 20.15 een melding van een straatroof op de Van Vredenburchweg ter hoogte van Park Overvoorde. Vier jongens op twee lichtblauwe scooters beroofden de Haagse jongen van enkele persoonlijke eigendommen.

Tijdens de beroving werd de jongen meerdere keren geslagen en is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. Na de straatroof zijn de daders vertrokken richting de Prinses Beatrixlaan.

Signalement
Van één van de vier verdachten kon het slachtoffer een duidelijk signalement geven. De overige drie mannen heeft hij niet goed waar kunnen nemen.

Van één van de verdachten wist de jongen op te merken dat hij een licht getinte huidskleur had. Vermoedelijk was hij 18-21 jaar oud. Hij had blond haar, droeg een grijs trainingspak van het merk Nike en droeg een capuchon over zijn hoofd.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord wat de politie kan helpen in de zoektocht naar de verdachten? Of heeft u andere informatie die bruikbaar kan zijn? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Den Haag - Het 'corona-dorp' voor daklozen dat was opgezet op het parkeerterrein naast het ADO-stadion, gaat verhuizen nu de eerste thuiswedstrijd in de voetbalarena gepland staat. "Thuis uitzieken voor mensen zonder huis", was de gedachte achter het opgebouwde dorp,...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!