Gewapende overval op Primera Maassluis

Date:

Deel bericht:

Maassluis – Maandagochtend 16 september heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een Primera-winkel aan de Zuidvliet. De politie is op zoek naar de dader.

De politie kreeg rond 10.30 uur een melding van een overval op de tabakszaak. Een man bedreigde een medewerkster met een vuurwapen. De overvaller griste de sieraden van de medewerkster weg.

- Advertisement -

Hij sloeg op de vlucht nadat een klant in de winkel zich ermee bemoeide. Er ontstond een korte worsteling waarbij de klant ook gewond is geraakt aan zijn gezicht. Tijdens zijn vlucht heeft een andere getuige de tas van de overvaller en zijn vuurwapen af weten te pakken.

Ondanks dat de dader zonder buit ervandoor is gegaan, is de politie op zoek naar de man. Het gaat om een getinte man van ongeveer 1.80 meter lang. Zijn leeftijd wordt geschat op 24 jaar. Hij had een vlassnorretje, donker haar en droeg een blauwe plastic poncho. Na de actie is hij vermoedelijk in een gele jas in de richting van de Schendelstraat gevlucht.

Getuigenoproep
Heeft u de vermoedelijke dader gezien of heeft u andere informatie wat de politie kan helpen? Bel dan 0900-8844 (zonder spoed) of 112 (met spoed). Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...