zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Gewapende overval op Primera Maassluis

- advertentie -

Maassluis – Maandagochtend 16 september heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een Primera-winkel aan de Zuidvliet. De politie is op zoek naar de dader.

De politie kreeg rond 10.30 uur een melding van een overval op de tabakszaak. Een man bedreigde een medewerkster met een vuurwapen. De overvaller griste de sieraden van de medewerkster weg.

Hij sloeg op de vlucht nadat een klant in de winkel zich ermee bemoeide. Er ontstond een korte worsteling waarbij de klant ook gewond is geraakt aan zijn gezicht. Tijdens zijn vlucht heeft een andere getuige de tas van de overvaller en zijn vuurwapen af weten te pakken.

Ondanks dat de dader zonder buit ervandoor is gegaan, is de politie op zoek naar de man. Het gaat om een getinte man van ongeveer 1.80 meter lang. Zijn leeftijd wordt geschat op 24 jaar. Hij had een vlassnorretje, donker haar en droeg een blauwe plastic poncho. Na de actie is hij vermoedelijk in een gele jas in de richting van de Schendelstraat gevlucht.

Getuigenoproep
Heeft u de vermoedelijke dader gezien of heeft u andere informatie wat de politie kan helpen? Bel dan 0900-8844 (zonder spoed) of 112 (met spoed). Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -