zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Bestuurder rijdt al sinds 1999 met ongeldig verklaard rijbewijs

- advertentie -

Leiden – Een automobilist is op de Rijksweg A4 staande gehouden, nadat deze opvallend rijgedrag vertoonde. De reden hiervan ligt vermoedelijk bij het feit dat de bestuurder zonder geldig rijbewijs reed. Extra frappant was dat de automobilist dit al sinds 1999 doet.

Agenten waren bezig met een surveillance op de Rijksweg A4 toen het voertuig van de verdachte opviel. Bij Leiden werd de bestuurder staande gehouden, waarna de dienders erachter kwamen dat de man zijn rijbewijs in 1999 ongeldig is verklaard.

De bestuurder werd hierop aangehouden en overgebracht naar het bureau in Leiden. Tijdens de afhandeling van de zaak, bleek dat dit ook niet de eerste keer was. De verdachte is sinds de ongeldigheidsverklaring al veertig keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs.

Gevangenisstraf
De verdachte is nu gedagvaard en moet zich verantwoorden bij de rechter. De verkeersofficier van justitie zal een gevangenisstraf van drie maanden eisen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -