zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Hagenaar (71) overleden aan verwondingen na mishandeling

- advertentie -

Den Haag – De 71-jarige man die maandagmiddag zwaargewond raakte na een mishandeling op de Willem de Zwijgerlaan is overleden aan diens verwondingen. De politie zoekt getuigen.


Lees ook: Man zwaargewond na mishandeling in Den Haag


Bij de alarmcentrale kwam omstreeks 16.10 uur de melding binnen dat de Hagenaar onwel was geworden in zijn woning aan de Blois van Treslongstraat. Direct werd de reanimatie gestart en kwam een mobiel medisch team ter plaatse waarna de man naar het ziekenhuis vervoerd werd. Daar kwam hij later op de dag te overlijden.

Mishandeling
Tijdens de hulpverlening werd duidelijk dat de man eerder rond 15.00 uur slachtoffer was geworden van een mishandeling. Toen hij op de Willem de Zwijgerlaan vertrok na een afspraak, passeerde hij een groep jongeren. Wat er zich vervolgens precies heeft afgespeeld, is vooralsnog onduidelijk.

Wel is duidelijk dat de man werd mishandeld. Nadat de man aanvankelijk werd opgevangen door omstanders, is hij verder gelopen naar huis. Eenmaal thuis vertelde hij zijn vrouw wat er was gebeurd, ruim een uur later trof zij haar echtgenoot onwel aan.

Team Grootschalige Opsporing
In verband met het overlijden van de man en een mogelijk verband met de eerdere mishandeling is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart, dat onder leiding van een Officier van Justitie onderzoek doet naar de zaak.

Getuigenoproep
Het rechercheteam komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben van de mishandeling of de vlucht van het groepje jongeren, vermoedelijk tieners.

Wellicht heeft u vlak voor 15.00 uur een groepje rond zien hangen op de Willem de Zwijgerlaan? Heeft u iets gezien dat voor het onderzoek van belang kan zijn, neemt u dan contact op met het TGO-team via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan via 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -