Man met bivakmuts op valt vrouw lastig in Bodegraven; Politie zoekt getuigen

dinsdag 17 september 2019 16:09

Bodegraven – De politie is op zoek naar getuigen van het lastigvallen van een vrouw op de Kleienburg op zondag 15 september omstreeks 03.30 uur. Een Bodegraafse werd daar lastiggevallen door een man met een bivakmuts op. Getuigen worden gevraagd zich te melden.

De vrouw fietste vanaf de Oranjelaan naar de Kleienburg.  Even na 03.30 uur werd zij plotseling aangesproken en lastiggevallen door een man. Door nog onbekende oorzaak is de man ervandoor gegaan.

Signalement
Het gaat om een blanke man met een mollig postuur van ongeveer 40-50 jaar oud. Hij droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een (leger)camouflage-kleurige bivakmuts. Hij sprak met een duidelijk Nederlands accent.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

 

0 reacties

Man met bivakmuts op valt vrouw lastig in Bodegraven; Politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Bodegraven – De politie is op zoek naar getuigen van het lastigvallen van een vrouw op de Kleienburg op zondag 15 september omstreeks 03.30 uur. Een Bodegraafse werd daar lastiggevallen door een man met een bivakmuts op. Getuigen worden gevraagd zich te melden.

De vrouw fietste vanaf de Oranjelaan naar de Kleienburg.  Even na 03.30 uur werd zij plotseling aangesproken en lastiggevallen door een man. Door nog onbekende oorzaak is de man ervandoor gegaan.

Signalement
Het gaat om een blanke man met een mollig postuur van ongeveer 40-50 jaar oud. Hij droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een (leger)camouflage-kleurige bivakmuts. Hij sprak met een duidelijk Nederlands accent.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!