Dode en gewonde na steekpartij Den Haag; Politie op zoek naar dader

dinsdag 17 september 2019 10:44

Den Haag – Dinsdagochtend 17 september is rond 10.10 uur een 44-jarige Hagenaar overleden na een steekpartij. Een 36-jarige man raakte bij het incident gewond. De politie is op zoek naar de verdachte waarvan de identiteit bekend is.

Het steekincident vond plaats in een wijkcentrum in de Paardenbergstraat waar een uitvaart plaatsvond. De verdachte stak daar twee personen neer.

Het 44-jarige slachtoffer overleed in het wijkcentrum aan zijn verwondingen. Ambulancepersoneel bracht het 36-jarige slachtoffer naar het ziekenhuis. De aanleiding van het incident ligt in de relationele sfeer.

Dader voortvluchtig
De dader is na het incident gevlucht. Het gaat om een kale man (vermoedelijk Turkse afkomst) van circa 50 jaar oud met zwart gezichtshaar. Over zijn kleding is niks bekend. Hij is te voet weggegaan.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar het incident. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u informatie wat de politie kan helpen bij het vinden van de verdachte? Bel dan 112 (spoed), 0900-8844 (zonder spoed) of anoniem naar 0800-7000.

 

 

0 reacties

Dode en gewonde na steekpartij Den Haag; Politie op zoek naar dader
Schrijver:

 

 

Den Haag – Dinsdagochtend 17 september is rond 10.10 uur een 44-jarige Hagenaar overleden na een steekpartij. Een 36-jarige man raakte bij het incident gewond. De politie is op zoek naar de verdachte waarvan de identiteit bekend is.

Het steekincident vond plaats in een wijkcentrum in de Paardenbergstraat waar een uitvaart plaatsvond. De verdachte stak daar twee personen neer.

Het 44-jarige slachtoffer overleed in het wijkcentrum aan zijn verwondingen. Ambulancepersoneel bracht het 36-jarige slachtoffer naar het ziekenhuis. De aanleiding van het incident ligt in de relationele sfeer.

Dader voortvluchtig
De dader is na het incident gevlucht. Het gaat om een kale man (vermoedelijk Turkse afkomst) van circa 50 jaar oud met zwart gezichtshaar. Over zijn kleding is niks bekend. Hij is te voet weggegaan.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar het incident. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u informatie wat de politie kan helpen bij het vinden van de verdachte? Bel dan 112 (spoed), 0900-8844 (zonder spoed) of anoniem naar 0800-7000.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!