zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Rotterdamse bewoners schrikken wakker door overvallers

- advertentie -

Rotterdam – De bewoners van een woning op de Graaf Jan van Nassaustraat in Rotterdam schrokken woensdagochtend wakker toen hun woning door twee mannen overvallen. Er raakte niemand gewond, de daders zijn er vandoor gegaan met geld.

Rond vijf uur kwam bij de politie de melding binnen dat een man en een vrouw in hun woning waren overvallen. De overvallers bedreigden met een mes, waarna ze er met contant geld vandoor zijn gegaan. Er is gelukkig niemand gewond geraakt.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart. Kort na de overval is er via burgernet een bericht uit gegaan, maar dit heeft tot op heden niet geleid tot de daders.

Heeft u iets opvallends gezien of gehoord vanochtend vroeg in de Graaf Jan van Nassaustraat? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem met telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -