Straat afgesloten door voorbereidingen 5G-netwerk Schiebroekstraat Zoetermeer

woensdag 18 september 2019 14:09

Zoetermeer – Woensdag 18 september is bekend gemaakt dat een gedeelte van de Schiebroekstraat in Zoetermeer mogen tussen 7.30 uur en 17.00 uur afgesloten zal gaan worden vanwege diverse werkzaamheden, waaronder voorbereidingen aan het 5G-netwerk.

Op 9 september hebben 100 demonstranten tegen het 5G-netwerk in Den Haag gedemonstreerd. De straling de vrijkomt baart hun zorgen. Het eerste deel wordt in 2020 uitgerold.

Foto’s : AS Media Rick Juffermans

20190918135514.jpg

 

0 reacties

Straat afgesloten door voorbereidingen 5G-netwerk Schiebroekstraat Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Woensdag 18 september is bekend gemaakt dat een gedeelte van de Schiebroekstraat in Zoetermeer mogen tussen 7.30 uur en 17.00 uur afgesloten zal gaan worden vanwege diverse werkzaamheden, waaronder voorbereidingen aan het 5G-netwerk.

Op 9 september hebben 100 demonstranten tegen het 5G-netwerk in Den Haag gedemonstreerd. De straling de vrijkomt baart hun zorgen. Het eerste deel wordt in 2020 uitgerold.

Foto’s : AS Media Rick Juffermans

20190918135514.jpg

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!