Twee gewonden na ongeval met snorscooter in Den Haag

donderdag 19 september 2019 12:55

Den Haag – Donderdag 19 september zijn twee personen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval met een snorscooter op een oversteekpunt op de Prinses Marijkestraat. Eén opzittende raakte zwaargewond.

Het ongeval gebeurde rond 11.35 uur bij het oversteekpunt bij de Prinses Beatrixlaan / Prinses Marijkestraat. Vermoedelijk wilde de bestuurder van de scooter afremmen voor het verkeerslicht en ging door de natgeregende tegels onderuit.

Op het voertuig zaten een jonge man en vrouw. De vrouw werd zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. De man raakte zwaargewond en is met spoed vervoerd. Het Mobiel Medisch Team (MMT) landde met de traumahelikopter in een nabijgelegen parkje om bijstand te verlenen.

 

0 reacties

Twee gewonden na ongeval met snorscooter in Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Donderdag 19 september zijn twee personen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval met een snorscooter op een oversteekpunt op de Prinses Marijkestraat. Eén opzittende raakte zwaargewond.

Het ongeval gebeurde rond 11.35 uur bij het oversteekpunt bij de Prinses Beatrixlaan / Prinses Marijkestraat. Vermoedelijk wilde de bestuurder van de scooter afremmen voor het verkeerslicht en ging door de natgeregende tegels onderuit.

Op het voertuig zaten een jonge man en vrouw. De vrouw werd zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. De man raakte zwaargewond en is met spoed vervoerd. Het Mobiel Medisch Team (MMT) landde met de traumahelikopter in een nabijgelegen parkje om bijstand te verlenen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!