Geldbedrag buitgemaakt na gewapende overval op supermarkt Hardinxveld-Giessendam

zaterdag 21 september 2019 14:18

Hardinxveld-Giessendam – Een supermarkt aan de Juliana van Stolbergstraat is vrijdagavond vlak voor sluitingstijd overvallen. Een man bedreigde de kassière met een mes en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Agenten zochten met een helikopter en diensthond naar de overvaller. Ook werd via Burgernet gevraagd om uit te kijken naar een man tussen de 20 en 25 jaar van ongeveer 1.80 met een oranje trui met capuchon, een grijze sjaal om en een zwarte rugzak op. Helaas is de man nog niet aangehouden.

Getuigenoproep
Heeft u informatie over de overval, bel dan 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

 

0 reacties

Geldbedrag buitgemaakt na gewapende overval op supermarkt Hardinxveld-Giessendam
Schrijver:

 

 

Hardinxveld-Giessendam – Een supermarkt aan de Juliana van Stolbergstraat is vrijdagavond vlak voor sluitingstijd overvallen. Een man bedreigde de kassière met een mes en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Agenten zochten met een helikopter en diensthond naar de overvaller. Ook werd via Burgernet gevraagd om uit te kijken naar een man tussen de 20 en 25 jaar van ongeveer 1.80 met een oranje trui met capuchon, een grijze sjaal om en een zwarte rugzak op. Helaas is de man nog niet aangehouden.

Getuigenoproep
Heeft u informatie over de overval, bel dan 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!