zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Geldbedrag buitgemaakt na gewapende overval op supermarkt Hardinxveld-Giessendam

- advertentie -

Hardinxveld-Giessendam – Een supermarkt aan de Juliana van Stolbergstraat is vrijdagavond vlak voor sluitingstijd overvallen. Een man bedreigde de kassière met een mes en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Agenten zochten met een helikopter en diensthond naar de overvaller. Ook werd via Burgernet gevraagd om uit te kijken naar een man tussen de 20 en 25 jaar van ongeveer 1.80 met een oranje trui met capuchon, een grijze sjaal om en een zwarte rugzak op. Helaas is de man nog niet aangehouden.

Getuigenoproep
Heeft u informatie over de overval, bel dan 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -