donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Kinderen krijgen onvergetelijke dag tijdens Sophia Kinderziekenhuis City Tour

- advertentie -

Rotterdam – Zaterdagmiddag 21 september was er een hoop lawaai van sirenes in de stad. Dit was voor de traditionele City Tour om de jonge patiëntjes van het Sophia Kinderziekenhuis een onvergetelijke dag te bezorgen.

De Sophia Kinderziekenhuis City Tour wordt al meerdere jaren georganiseerd. De tour is opgezet om de kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. De tour vertrok rond het middaguur vanaf het ziekenhuis. De stoet reed een route door te stad en eindigde bij een brandweerkazerne, waar de hulpdiensten demonstraties geven en spelletjes gespeeld konden worden.

Aan de stoet deden tientallen hulpverleningsvoertuigen mee van de politie, douane, brandweer en defensie. De optocht werd begeleid door motorrijders van de politie. De medewerkers van betrokken hulpdiensten doen vrijwillig mee aan de actie om de kinderen deze leuke dag te bezorgen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -